Henkilöjäsenyys

Seuraan voi liittyä kuka tahansa 16 vuotta täyttänyt Suomessa vakinaisesti asuva henkilö. Liittyminen tapahtuu ilmoittamalla seuran toimistoon kirjeitse tai sähköpostitse (toimisto@kiinaseura.fi) seuraavat tiedot: nimi, osoite, syntymäaika, arvo tai ammatti ja puhelinnumero sekä vielä mahdollinen sähköpostiosoite tapahtumatietojen nopeaan toimittamiseen.

Kahden viikon kuluessa liittymisilmoituksen saapumisesta lähetämme ilmoittamaasi osoitteeseen laskun seuran jäsenmaksusta. Vuoden 2017 jäsenmaksu on 25 euroa.

Kaikki jäsenmaksun maksaneet saavat seuran jäsenlehden ja jäsentiedotteet postitse kotiinsa. Lehti on mahdollista saada myös sähköisenä versiona sähköpostiin.

Yritys- ja yhdistysjäsenyys

Seuraan voi liittyä myös yritys- tai yhdistysjäsenenä. Yritys- ja yhdistysjäsenenä voit päättää itse jäsenmaksun suuruuden. Jäsenmaksun pitää kuitenkin olla vähintään ilmoitetun vähimmäismäärän suuruinen, joka määräytyy yrityksen/yhdistyksen Kiinan kaupan liikevaihdon mukaan seuraavasti:

Kiinan kaupan liikevaihto Jäsenmaksun suuruus
< 1 M EUR 60,00 EUR
1–1,5 M EUR 95,00 EUR
1,5–8,5 M EUR 200,00 EUR
8,5–15 M EUR 375,00 EUR
> 15 M EUR 560,00 EUR

Yritys-/yhdistysjäseneksi voit liittyä ilmoittamalla seuraavat tiedot kirjeitse tai sähköpostitse (toimisto@kiinaseura.fi ) toimistoon: yrityksen/yhdistyksen nimi, osoite, yhteyshenkilö, sähköpostiosoite, puhelinnumero sekä laskutustiedot.

Kaikki jäsenmaksun maksaneet saavat seuran jäsenlehden postitse ilmoittamaansa osoitteeseen. Mikäli haluat useamman lehden yrityksellenne / yhdistyksellenne, ilmoitathan siitä jäseneksi liittymisen yhteydessä.