Taiji-tunteja

Keskiviikkoisin, klo 17:30-18:30

Porin Nuorisotalolla Isolinnankadulla järjestetään keskiviikkoisin klo 17.30 – 18.30 taiji-tunteja.
Kertamaksu 5,00€, 10 kerran maksu 45,00 €.
Varusteina avoin mieli, liikkumisen salliva asu ja tasapohjaiset jalkineet. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita.

Kaikki mukaan rentouttamaan kiireinen mieli ja talven jäykistämä keho!

Taiji (kiinaksi taijiquan, 太极拳) on perinteinen kiinalainen taistelulaji, joka sopii hitaiden ja pehmeiden harjoitusten ansiosta kaikenikäisille ja -kuntoisille. Lajissa kehoa käytetään kokonaisvaltaisesti ja liikkeiden avulla pyritään kehon ja mielen rentoutumiseen.

Lisätietoa:  Leena Vilponen, puh. 040 5377818

*************************************************************************

Porin taijiryhmä esiintyy

Lauantaina,18.2. klo 12

Porin Puuvillalla kamppailulajien yhteisesiintyminen, jossa Suomi-Kiina-seuran “laajennettu” taijiryhmä esiintyy ensimmäisenä.
Tervetuloa katsomaan ja kannustamaan!

***********************************************************************

Lohikäärmekulkue

Tiistaina, 21.2 klo 12

Lohikäärme nousee esiin kirjaston kellarista ja ulkoilee torille asti. Se pitää myös rummutuksesta, tähtisadetikuista ja isoista joukoista, joille se ennustaa onnellista Kukon vuotta!

Kymmenmetrinen lohikäärme kaipaa kulkeakseen kuutta kannattajaa eli kuuden bambuseipään kuljettajaa, ja seuraajikseen lapsia ja varttuneempaa väkeä.

TULKAA mukaan, kuljettamiseen osallistujien olisi hyvä olla jo puoli kahdentoista aikaan paikalla.

Lisätietoa: Leena Vilponen, puh. 040 5377818