Taijitunteja

Aika: keskiviikkoisin, klo 9:00-10:00 ja 10:00-11:00
Paikka: Tanssitaivaan sali (Vanhankoivistontie 14)

Porin osaston taijitunnit jatkuvat taas syyskaudella!

Perusteet ja Yang-tyylin yksinkertaistettu 24 sarja: keskiviikkoisin  klo 9 – 10
Jatkoryhmä, syvennetään taitoja musiikin tahtiin: keskiviikkoisin klo 10-11

Varusteina avoin mieli, liikkumisen salliva asu ja tasapohjaiset jalkineet. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita.

Kurssihinta on 50 € tai 5€/kertamaksu. Ensimmäinen kerta ilmainen.
Ohjaajana on sairaanhoitaja (eläkkeellä) Leena Vilponen, joka on harjoittanut taijia 1980-luvun puolivälistä saakka.

Taiji (kiinaksi taijiquan, 太极拳) on perinteinen kiinalainen taistelulaji, joka sopii hitaiden ja pehmeiden harjoitusten ansiosta kaikenikäisille ja -kuntoisille. Lajissa kehoa käytetään kokonaisvaltaisesti ja liikkeiden avulla pyritään kehon ja mielen rentoutumiseen.

Lisätietoa:  Leena Vilponen, puh. 040 5377818

Keskisyksyn illanvietto

Aika: perjantaina 6. 10., klo 18:30
Paikka: Brunssi (Itäpuisto 11 A, sisäpiha)

Tervetuloa viettämään yhteistä keskisyksyn juhlaa täydenkuun aikaan.
Ohjelmassa historian havinaa, kuu-kertomuksia, suomalais-kiinalaista herkkuruokaa, arpajaiset ja paljon muuta.

Osallistumismaksu n. 25 €.

Lisätietoja: Leena Vilponen, puh. 040 5377818

*********************************

Menneitä tapahtumia:

Porin taijiryhmä esiintyy

Lauantaina,18.2. klo 12

Porin Puuvillalla kamppailulajien yhteisesiintyminen, jossa Suomi-Kiina-seuran “laajennettu” taijiryhmä esiintyy ensimmäisenä.
Tervetuloa katsomaan ja kannustamaan!

Lohikäärmekulkue

Tiistaina, 21.2 klo 12

Lohikäärme nousee esiin kirjaston kellarista ja ulkoilee torille asti. Se pitää myös rummutuksesta, tähtisadetikuista ja isoista joukoista, joille se ennustaa onnellista Kukon vuotta!

Kymmenmetrinen lohikäärme kaipaa kulkeakseen kuutta kannattajaa eli kuuden bambuseipään kuljettajaa, ja seuraajikseen lapsia ja varttuneempaa väkeä.

TULKAA mukaan, kuljettamiseen osallistujien olisi hyvä olla jo puoli kahdentoista aikaan paikalla.

Lisätietoa: Leena Vilponen, puh. 040 5377818