Tulevat tapahtumat

Kiinan kielen kerho koululaisille

Aika: perjantaisin klo 16.30–17.30, 31.8.2018 – 7.12.2018 (EI syyslomalla 19.10. eikä 7.12.)
Paikka: Finnish International School of Tampere (FISTA, Satakunnankatu 60)
Opettaja: Lihong Yuan

Syyslukukauden hinta 80 EUR / seuran jäsen, 100 EUR / ei-jäsen.

Suomi–Kiina-seuran jäseneksi voi liittyä antamalla tietonsa järjestäjille. Vuoden 2018 jäsenmaksu on 25 euroa. Tampereen osastossa jäsenyys on perhekohtainen.

Pidätämme oikeuden aikataulumuutoksiin sekä tunnin peruuttamiseen tapauksessa, jossa opettaja sairastuu tai on muuten estynyt pitämään tunnin, mikäli sijaista ei saada. Tunteja korvataan mahdollisuuksien mukaan.

Kerhoon voidaan ottaa mukaan myös kesken lukukauden.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: Kirsi Salonen, kiinakerho@gmail.com

Menneet tapahtumat

Kiinan kielen ja kulttuurin kesäleiri

Aika:4.–8.6.2018 (ma–pe) klo 9–15
Paikka: Pispalan koulu

Leiri kesäloman alkajaisiksi 1. – 6.-luokkalaisille. Leirin ohjelmassa kiinan kielen opetustuokioita, liikuntaa kiinalaisittain, ulkoilua sään salliessa sekä muuta puuhaa. Opettajina Benjamin Forsman, Siiri Salminen ja Tian Jing. Ruokailu koulun ruokalassa, minne tuodaan kiinalainen ruoka. Ruokajuoma kotoa, esimerkiksi vesipullo.
Hinta: 80 € / lapsi / 5 pv.
Maksuun sisältyy vakuutus.

TÄYTEEN VARATTU
Peruutuspaikkoja voi kysellä: kiinakerho@gmail.com

Lasten Kiinakerho

Aika: Perjantaisin klo 16.30-17.30
Paikka: Finnish International School of Tampere (Satakunnankatu 60), A3007.

Hinta 80€ seuran jäsenille, ei-jäsenille 100€/lukukausi.
Kerho kokontuu keväällä 14 kertaa.Lisätietoja ja ilmoittautuminen Kirsi Salonen, kiinakerho@gmail.com

Tampereen osaston vuosikokous on 20.3.2018 klo 18 ravintola Tuhdossa! Tampere-talossa. Olet tervetullut.

Kiinalainen uusivuosi

Kiinalainen uudenvuoden juhlaa vietetään Tampereella lauantaina 17.2.2018 klo 15-20 ravintola Lihuanissa, Hämeenpuisto 44 .
Ilmoittautuminen:
sekä sähköpostilla suomi.kiina.tre@gmail.com että maksamalla tilille

FI 16 8000 2104 7564 31 / Suomi-Kiina -seura Tampereen osasto.

Ilmoitathan viestikentässä aikuisten ja lasten lukumäärän sekä lasten iät.
Hinta: Aikuiset 27€, lapset 10-15-vuotiaat 15€ ja 2-9-vuotiaat 10€. Alle 2-vuotiaat ilmaiseksi.

Osallistumismaksu sisältää juhla-aterian sekä ohjelman.

Lisätietoja Tiina Kauma, p. 0445336544.

Kiinan kielen ja kulttuurin kesäleiri

Aika: 5. – 9. 6. 2017
Paikka: Pispalan koulu

Leiri kesäloman alkajaisiksi 1. – 6.-luokkalaisille. Leirin ohjelmassa kiinan kielen opetustuokioita, liikuntaa kiinalaisittain, ulkoilua sään salliessa sekä muuta puuhaa. Opettajina Benjamin Forsman, Arho Mahlamäki ja Tian Jing. Ruokailu koulun ruokalassa, minne tuodaan kiinalainen ruoka. Ruokajuoma kotoa, esimerkiksi vesipullo.
Hinta: 60 € / lapsi / 5 pv.
Maksuun sisältyy vakuutus.
Leiri toteutuu mikäli ilmoittautumisia tulee tarpeeksi.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: kiinakerho@gmail.com

Tampereen osaston sähköpostilista

Suuri osa jäsenille sähköisesti lähetetyistä viesteistä palaa takaisin, koska osoitteet ovat vanhentuneita.
Jos haluat saada sähköisiä tai ylipäätään tiedotteita, niin lähetä yhteystietosi sähköpostiviestillä osoitteeseen:
suomi.kiina.tre@gmail.com

Suomi – Kiina –SEURA Tampereen paikallisyhdistys